Class, Assignment & Test ULT 2132, Space KL

Posted on Updated on

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Buat seluruh pelajar-pelajar SPACE KL yang mengambil subjek ULT 2132, dengan ini saya ingin mengumumkan bahawa kelas kita pada 25/08/2012 (Sabtu) ditunda dan akan digantikan pada hari Ahad, (2/09/2012), di lokasi yang sama. Kelas akan bermula pada jam 8.30 pagi.

Tentatif kelas kita pada hari tersebut adalah pembentangan individu bagi setiap kumpulan. Lantaran itu, setiap kumpulan mesti menghantar assignment dalam bentuk ‘soft copy’ ke kantung emel saya di naem@utm.my sebelum 28/08/2012 (Selasa) untuk disemak dan dinilai. Kegagalan mana-mana kumpulan berbuat demikian akan dikenakan hukuman mandatori (lewat sehari = tolak 1 markah) sekaligus malang tidak berbau.

‘Hard copy’ assignment pula mesti diserahkan pada hari kelas diadakan.

Berkenaan dengan kuiz, memandangkan kelas kita boleh ditunda dan semua boleh hadir, saya bercadang untuk membatalkan 2 kuiz dan menggantikannnya dengan test pada hari yang sama, 40 soalan objektif dalam masa sejam. Untuk test ini, sila tumpukan pada tajuk 1) Isu Dekadensi Moral, 2) Pemikiran Pascamoden, 3) Isu-isu Pemerintahan dan Pentadbiran dan 4) Cabaran Semasa Masyarakat Malaysia.

Sebarang cadangan atau komen boleh diajukan pada ‘post comment’ dalam ruangan ini.

Sekian dimaklumkan. Terima kasih.

Advertisements

19 thoughts on “Class, Assignment & Test ULT 2132, Space KL

    Anum said:
    15/08/2012 at 7:58 am

    Assalamualaikum Ustaz..
    Terima kasih atas information ini….
    Insyaallah saya study sambil beraya..

      Naem responded:
      15/08/2012 at 9:18 am

      Waalaikumussalam Anum, bagus2..hehe

    beautifulofme said:
    15/08/2012 at 11:10 am

    salam ustaz,
    saya dah hantar assignment group saya. nanti kalau tak dapat, beritahu ye.
    -salam aidilfitri, maaf zahir dan batin-
    -matun-

      Naem responded:
      15/08/2012 at 12:00 pm

      Wsalam matun, bagusnyee group ni, sy dapat dah assignment tu. Selamat Hari Raya Aidilfitri.

    hasniza nadzri said:
    15/08/2012 at 1:26 pm

    assalamualaikum..terima kasih ustaz..selamat hari raye adilfitri..maaf atas salah silap sy.. 🙂

      Naem responded:
      16/08/2012 at 1:01 am

      Waalaikumussalam. Sama2 Hasniza.

    Syazana said:
    15/08/2012 at 3:49 pm

    Baik ustaz… ;)..Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk ustaz n family

      Naem responded:
      16/08/2012 at 12:59 am

      Terima kasih. Salam Aidilfitri utk Syazana dan family.

    Rashidah husin said:
    16/08/2012 at 12:47 am

    Askum ustaz..terima kasih diatas infromation ini..insyallah saya akan stdy dimasa raya huhu.
    Ustaz berkenaan assgmant softcopy tu,report ke atau slide power point yg perlu submit?atau kedua22 nya???

      Naem responded:
      16/08/2012 at 12:58 am

      W’salam Shida. Study rajin2 tau. Soft copy itu bagi report assignment je, bukan slide power point.

    Mazlan said:
    16/08/2012 at 8:48 am

    Assalamualaikum ustaz,
    Terima kasih atas info terbaru ni, nampaknye kwn2 kte beraya sakan lah klas dh tunda..hehe..
    Mohon ampun dan maaf atas segala perbuatan dan percakapan..Selamat hari raya Aidilfitri..:-)

      Naem responded:
      16/08/2012 at 9:01 am

      Waalaikumussalam Mazlan, mmg raya sakan kita tahun ini. Terima kasih atas jg atas bantuan pd saya selama ini.

    eling said:
    16/08/2012 at 11:59 am

    Ustaz morning, sy da emel softcpy assg. report..da terima? tq

      Naem responded:
      16/08/2012 at 7:09 pm

      Eling, sy da terima.

    saharini said:
    16/08/2012 at 8:17 pm

    salam ustaz,

    Terima kasih ustaz ,class ditunda…risau org lipis nk kl waktu tentu jem teruk…selamat hari raya ustaz,brhati2 dijln raya..

      Naem responded:
      17/08/2012 at 4:07 pm

      Wsalam Saharini, sian org kuala lipis ek. InsyaAllah lps ni jgn risau psl jem, sbb klas tunda. Salam Aidilfitri.

    khairunnisa anis said:
    17/08/2012 at 1:43 pm

    salam ustaz…
    nk tnyk…repot hntr sebelum or pd 28/08 ? sbb repot utk group sy..ada pd sy..sy da balik kmpug pd 14/08 lepas..n tak bawak laptop or pendrive…masalah sy disini, sy tak blh nk email kn kt ustaz sbb sy akn kmbali ke k.l pd 28 tu…mohon pertimbangn ustaz…sy nk talipon ustaz..tp da no.phone…

    Satariabudi Mahidon said:
    28/08/2012 at 10:18 pm

    Selamat Meyambut Hari Raya Ustaz… Moga perginya Ramadhan memberi keberkatan dan datangnye syawal membawa kebahagian..Amin

    Mohd. Rahime Ab. Mu'mini said:
    30/08/2012 at 8:51 am

    As salam Ustaz,

    Saya telah submit soalan kuiz ult 2132 semalam (29/8/2012). Saya mohon maaf atas kelewatan disebabkan komitmen kerja saya yang perlu disiapkan sebelum Hari Raya atas arahan segera pihak Pengurusan majikan saya.

    Saya mohon jasa baik ustaz agar dapat pertimbangkan nya. Jutaan terima kasih saya ucapkan. Sekian.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s