Jangan Lupa…

Posted on Updated on

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Khusus untuk student-student SPACE Kl yang budiman,

  • Jangan lupa kelas 2/9/2012, jam 9 pagi, tempat sediakala.
  • Jangan lupa bersedia untuk midterm test, 40 soalan objektif, 50 minit, siap siaga menanti anda.
  • Jangan lupa, selesai test ada test lain yang menunggu anda bakal menguji kemahiran anda berhujah, program realiti yang menyaksikan anda berpetah menyampaikan ilmu dan maklumat.
  • Jangan gentar dan jangan gagap, kerana jika anda bersituasi sedemikian, markah anda juga akan terketar-ketar dan kelihatan gagap semacam.
  • Jangan lupa untuk pulun markah midterm test = 20, assignment + slideshow = 20 dan presentation = 10.
  • Jangan hairan jika kumpulan yang mula-mula bentang adalah kumpulan halimatun.saadiah@hotmail.com, kemudian sohyeeling@yahoo.com, seterusnya asrulsubbri@bsn.com.my, selepas itu azura.awang@gmail.com, terus ke sara50669@gmail.com, diikuti khairul0105@yahoo.com berpindah ke mazlan@jimahev.com dan yang terakhir sekali adalah nisaanis_87@yahoo.com. 
  • Turutan ini diatur mengikut kumpulan yang awal menghantar assignment, sepertimana seseorang yang solat di sof pertama, pahalanya lain berbanding yang solat di sof kedua, ketiga dan seterusnya.
  • Akhirkata, usaha kena ada, tawakkal jangan lupa, insyaAllah sama-sama berjaya.
Advertisements

15 thoughts on “Jangan Lupa…

    Anum said:
    30/08/2012 at 3:21 pm

    Insyaallah ustaz… i will try my best… wow kumpulan kami yang pertama…..

      Naem responded:
      30/08/2012 at 3:41 pm

      A’ah, kumpulan anum yg 1.

        Syazana said:
        30/08/2012 at 3:50 pm

        kumpulan anum…kumpulan saya gak tu :)…wow first skali tuh

        Naem responded:
        30/08/2012 at 3:52 pm

        Iye Syazana, kita tgk nanti mcmmn performance kumpulan 1 ni.

    hasniza nadzri said:
    30/08/2012 at 3:39 pm

    Insyaallah ustaz,.. terima kasih

      Naem responded:
      30/08/2012 at 3:42 pm

      Sama2 hasniza.

    Kumpulan - 3 said:
    30/08/2012 at 7:55 pm

    Assalamu’alaikum Ustaz,
    Kami dari kumpulan-3 telah hantar assignment pada 28/August/2012 di email naem@utm.my. Email kumpulan kami adalah khairul0105@yahoo.com

    Kami hndak brtanye kpd ustaz, ustaz x dpt ke email yg kami anta..?sbb nama kumpulan kami tiada dlm list turutan untuk presentation ahad ni yg ustaz tulis kt atas tu..

    Kami mohon jasa baik ustaz untuk memberi feedback berkenaan isu kami ini..

      Naem responded:
      30/08/2012 at 8:09 pm

      Waalaikumussalam Khairul,
      Pertamanya, minta maaf ye sebab sy terlepas pandang, dan sy dah buat pembetulan tentang perkara itu. Kumpulan Khairul akan present sebaik sahaja Saravanan present. Terima kasih kerana maklumkan perkara ini.

    Kumpulan - 3 said:
    30/08/2012 at 11:51 pm

    Assalamu’alaikum Ustaz..

    Thank you ustaz….Much appreciated..

    saravanan a/l koakeelan said:
    31/08/2012 at 10:43 pm

    walaupun tidak dapat hantar tugasan dengan cepat…
    tapi kami akan cuba untuk membentangkan presentation yang baik dan berguna…..

      Naem responded:
      01/09/2012 at 7:55 am

      Tak mengapa saravanan, kita jumpa esok nanti ye.

    asrul subbri said:
    02/09/2012 at 12:31 am

    Assalam ustaz…

    X saba nk selesaikan hutang ni…
    =)
    InsyaAllah esok kita OPEN HOUSE ramai2 kat kelas…
    Hehehe

      Naem responded:
      02/09/2012 at 4:10 am

      Wsalam Asrul, takde masalah, kalau xde open house, open table pun jadila..hehe

    Mohd Fahmy B. Ramli said:
    03/09/2012 at 8:03 pm

    ustaz, no matrix saya kt kulit assgnmnt salah, yang btoi punya sx095729mmd04…tp ditulis sx095744mmd04….apapon terima kaseh sebab memberi llmu kt saya hatta saya akn implikasi ilmu tersebut dalam kemahiran hidup saya…

      Naem responded:
      04/09/2012 at 7:28 pm

      Ok. Bereh. Fahmy, boleh tak mintak hubungi Mohd Ansani. Suruh dia hubungi saya segera.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s