Carrymark ULT2132 Space KL

Posted on Updated on

Bil. No. Matrik Kuiz Midterm Assignment Presentation Jumlah
1 SX095903AWD04 9 16 18 7 50
2 SX040825MMJ04 8 15 19 7 49
3 SX100844EEJ04 7 16 19 7 49
4 SX095127AWD04 9 15 18 9 51
5 SX061073CKJ04 8 16 19 9 52
6 SX081843CJJ04 9 14 17 8 48
7 SX035365MMD04 7 16 17 9 49
8 SX015617MMD04 6 15 19 7 47
9 SX095134AWD04 9 15 18 9 51
10 SX100089HRJ04 9 15 19 9 52
11 SX110197CJS04 9 6 17 7 39
12 SX095909AWD04 9 13 18 7 47
13 SX080846HFJ04 6 13 19 7 45
14 SX065206CKD04 9 13 17 8 47
15 SX100856EEJ04 9 16 19 9 53
16 SX095344EED04 9 17 19 8 53
17 SX095137AWD04 9 15 18 8 50
18 SX095944CJD04 9 14 17 8 48
19 SX040832MMJ04 6 15 19 7 47
20 SX095256CJD04 9 14 17 7 47
21 SX100862EEJ04 5 14 17 8 44
22 SX095346EED04 9 15 19 8 51
23 SX095914AWD04 9 13 18 8 48
24 SX090682EEJ04 9 16 19 9 53
25 SX095139AWD04 9 14 18 8 49
26 SX105243EED04 9 12 17 9 47
27 SX095915AWD04 9 14 18 8 49
28 SX095743MMD04 0 0 17 0 17
29 SX095749MMD04 9 13 17 8 47
30 SX100882EEJ04 9 13 17 7 46
31 SX090702EEJ04 9 17 19 7 52
32 SX090711EEJ04 8 16 19 7 50
33 SX095149AWD04 9 14 18 8 49
34 SX090717EEJ04 7 14 19 8 48
35 SX106052EED04 8 14 17 10 49
36 SX101462AWJ04 9 14 17 9 49
37 SX100911EEJ04 5 16 19 7 47
38 SX110206EES04 9 13 19 7 48
39 SX080663EEJ04 9 13 19 9 50
40 SX095901HDD04 0 10 17 9 36
41 SX090737EEJ04 9 17 19 8 53
42 SX095281CJD04 9 13 17 8 47
43 SX080665EEJ04 6 11 17 7 41
44 SX080667EEJ04 9 11 19 7 46
45 SX086077HRD04 9 13 17 8 47
46 SX095159AWD04 9 13 18 7 47
47 SX105478HRD04 9 14 19 7 49
48 SX091658AWJ04 9 14 18 7 48
49 SX105483HRD04 9 14 19 8 50
50 SX105484HRD04 9 14 19 7 49
51 SX040190CKJ04 9 17 19 9 54
52 SX090751EEJ04 9 17 19 8 53
53 SX090752EEJ04 9 17 19 7 52
54 SX111960CJF04 9 14 19 9 51
55 SX095921AWD04 9 15 18 7 49
56 SX101104HRJ04 9 14 19 9 51
57 SX095922AWD04 9 15 18 8 50
58 SX101133KKJ04 9 17 17 9 52
59 SX110329CRS04 7 17 19 7 50
60 SX095557HRD04 7 14 17 8 46
61 SX091676EEJ04 9 16 19 8 52
62 SX095925AWD04 9 14 18 9 50
63 SX095931KKD04 9 15 17 9 50
64 SX090775EEJ04 9 18 19 8 54
65 SX101410KKJ04 9 16 17 8 50
Advertisements

51 thoughts on “Carrymark ULT2132 Space KL

    Anum said:
    04/09/2012 at 7:41 pm

    Terima Kasih Ustaz…..

      Naem responded:
      04/09/2012 at 8:48 pm

      Sama2 Anum.

    Mohd Shahrul Najib Bin Mohd Arshad said:
    04/09/2012 at 11:12 pm

    jutaan terima kasih ustaz naem diatas pemberian markah tersebut,bersyukurlah dgn apa yg ada…tqvm

      Naem responded:
      05/09/2012 at 8:36 am

      Sama2 Najib. Mcm pernah dengar je ayat tu..

      Adzim said:
      06/09/2012 at 11:12 am

      Ayat bodek tu ustaz..hehehe..gurau je

        SX106052EED04 said:
        06/09/2012 at 6:44 pm

        jgn terlalu banyak bodek sgt adzim,kurang peningkatan diri nanti… 🙂

    Khairunnisa Binti Anis (SX095137AWD04) said:
    05/09/2012 at 8:41 am

    Alhamdulillah…. (^__^)// just tggu utk keputusan final – soalan amat mengelirukan~~

      Naem responded:
      05/09/2012 at 8:44 am

      InsyaAllah, jawapan tu akan sampai kt saya dalam minggu ni.

    matun said:
    05/09/2012 at 8:42 am

    terima kasih ustaz..

      Naem responded:
      05/09/2012 at 8:44 am

      Sama2 Matun. Keep forward.

    Khairunnisa Binti Anis said:
    05/09/2012 at 8:43 am

    alamak..buat slah pulak…adoi…cmner nak remove comment ni..

    afzai nizam said:
    05/09/2012 at 9:06 am

    Alhamdulillah. Syukran ya Ustaz……

      Naem responded:
      05/09/2012 at 9:16 am

      Sama2 Afzai.

    Mazlan said:
    05/09/2012 at 9:18 am

    Alhamdulillah..terima kasih atas segala ilmu yang ustaz sampaikan..terima kasih juga dgn markah yg di beri..hehe..

      Naem responded:
      05/09/2012 at 9:20 am

      Sama2 Mazlan.

    Musnazril Bin Mustaq Khan (SX080663EEJ04) said:
    05/09/2012 at 9:24 am

    alhamdulillah, saya ucapkan terima kasih kepada ustaz. ini subject terakhir saya sebelum graduate, harap sem ni leh cemerlang utk naikkan pointer, dengar convo bulan 4 tahun depan.

    kepada rakan2 lain yg masih ada subject, saya doa kan kalian semua berjaya. amin……

      Naem responded:
      05/09/2012 at 9:36 am

      Sama2 Musnazril, insyaAllah moga-moga semua berjaya dgn cemerlang dan cepat2 konvo.

        asrul subbri said:
        05/09/2012 at 8:38 pm

        Salam muz.. nnt convo bley ngeteh dgn ustaz skali… 🙂

    AZRUL FIRDAUS AZMI said:
    05/09/2012 at 9:30 am

    Assalamualaikum.
    Syukran Ya Uztaz Naem. Buku yg sy pinjam tuh nak buat camner ustaz? Nak sy postkan ke? kalau yer, tolong emailkan sy alamat (ke azrulfirdaus@gmail.com).
    Dalam topik lain, sy baca buku tu, sy terjumpa byk kesalahan dalam tafsiran dan ayat yg boleh menyebabkan kekeliruan. Dgn itu sy berharap buku itu dapat disunting lagi bg mengelakkan kekeliruan dan memantapkan pamahaman pembaca. Sy ada lekatkan sticky note dalam buku tu bg rujukan ustaz.

    Sekain.

      Naem responded:
      05/09/2012 at 9:39 am

      Waalaikumussalam Azrul Firdaus,

      Terima kasih atas teguran pada buku rujukan itu, insyaAllah nanti saya akan panjangkan perkara ini kpd fakulti untuk diupdate.

      Buku tu nanti pulangkan ye..sbb buku yg dipinjam tu sbnrnya bukan buku sy, tapi buku kwn sy, kalau buku sy, mmg wakaf dah..hehe

        AZRUL FIRDAUS AZMI said:
        07/09/2012 at 2:49 pm

        Ha.. mana alamatnya? sy postkan ajer kpd ustaz. tolong emailkan alamat ustaz pd saya.

        Naem responded:
        08/09/2012 at 11:45 pm

        Ok. Azrul postkan ye. S45, Fakulti Tamadun Islam, Universiti Teknologi Malaysia, 81310 Skudai, Johor Bahru.

    HISYAMMUDDIN HARUN said:
    05/09/2012 at 12:13 pm

    Timo kasih la ustaz…walaupun markah sayo rondah..tapi bersyukur jugak lah…mintak2 markah untuk final tinggi…

      Naem responded:
      05/09/2012 at 2:43 pm

      Sama2 Hisyamuddin, x rendah la markah tu, kalau rendah pun di sisi dunia je, di sisi Allah, insyaAllah tinggi tu..Amiinn.

        HISYAMMUDDIN HARUN said:
        05/09/2012 at 6:04 pm

        boto tu ustaz…duniawi jer….yang ponting di sisi tuhan…Alhamdulillah…sayo suko kenyataan tu….

    eling said:
    05/09/2012 at 12:21 pm

    makesih byk2 ustaz sekali g…syukuria sgt..n dpt lec mcm ustaz ajar kita org…x words cn express it…

      Naem responded:
      05/09/2012 at 2:45 pm

      Sama2 eling.

    Mohd Fahmy B. Ramli said:
    05/09/2012 at 4:52 pm

    terema kaseh la ustaz bagi markah kat saya yang x berapa cerdik ni…sekali lagi terema kaseh dan tuhan yang esa sj dapat membalas ilmu yang ustaz bagi kat saya…

      Naem responded:
      05/09/2012 at 9:17 pm

      Sama2 fahmy.

    SX106052EED04 said:
    05/09/2012 at 5:03 pm

    Salam ustaz naem,lupalah nak tanya,dengan carrymark yang saya ada sekarang,masih ada peluang ke saya nak skor A dalam subjek ini ustaz? sebab final mcm susah nak cakaplah ustaz.

      Naem responded:
      05/09/2012 at 9:20 pm

      Wsalam Najib, insyaAllah ade harapan tu. Saya baru je dapat borang jawapan OMR tadi, bykkan berdoa ye.

    saharini binti hj omar said:
    05/09/2012 at 5:43 pm

    terima kasih ustaz..di atas pberian markah..semoga ustaz cemerlang dunia dan akhirat..

      Naem responded:
      05/09/2012 at 9:16 pm

      Sama2. Kak Sa, terima kasih byk2 jgk sebab bagi lemang dan rendang tempohari..serius sedapppp.

        SX106052EED04 said:
        07/09/2012 at 4:11 pm

        Saya pun nak ambik kesempatan nie untuk ucap terima kasih jugaklah kat kak sa, sbb saya pun diantara org yang banyak jugak makan lemang dgn rendang tempoh hari….,thankss again kak sa..he2

    selvaletchumi vellu said:
    05/09/2012 at 6:38 pm

    Terima kasih Dr…

      Naem responded:
      05/09/2012 at 9:15 pm

      Sama2 selvaletchumi, x sempat nak berbual panjang sama dengan subashini tempohari.

    Khairul Anuar said:
    05/09/2012 at 8:42 pm

    Assalamu’alaikum wbkth.. Ustaz Naem..
    Saya mohon halal dan restu dengan ilmu yg diberi…semua basic knowledge, konsep dan pendapat yg dibincangkan telah sy hafal dan hendak saya gunakan sebagai hujah utk sy facing anak2 serta keluarga di kemudian hari..

    every time I remembered this guy … I get down on my knees and pray….
    YaAllah…Semoga ustaz ini dikuatkan hatinya, ditempatkan dikalangan orang-orang yg alim, warak dan dipermudahkan segala urusannya serta diberikan rahmat serta hidayahMu Ya Allah..

    Selamat berjaya di dunia dan akhirat ustaz…
    Assalamu’alaikum….

      Naem responded:
      05/09/2012 at 9:14 pm

      Waalaikumussalam Khairul Anuar, mudah-mudahan dikurniakan ilmu yang bermanfaat, rezeki yang berkat, isteri dan anak2 yang soleh dan solehah. Amiinn.

    Mohamad Azlan Bin Mohamad Ali (SX095914AWD04) said:
    06/09/2012 at 9:22 am

    salam ustaz… tima kasih ustaz atas markah yang diberi…semoga ustaz dirahmati Allah…

      Naem responded:
      06/09/2012 at 9:35 am

      Wsalam, sama2 Azlan.

    Satariabudi Mahidon said:
    06/09/2012 at 11:32 am

    Salam ustaz…terima kasih atas ilmu yang diberikan…amat2 bernilai..terima kasih juga bg markah yang tinggi pada saya…harap dapat skor A…walaupun soalan final agak merisaukan sy…80 soalan,berpinar nk byk ulang kali..hehehehe..terima kasih sekali lagi…amin

      Naem responded:
      06/09/2012 at 10:34 pm

      Wsalam Satariabudi, hehe. Takpe, berpinar kerana ilmu tak rugi. Sama2.

    Poo said:
    07/09/2012 at 2:49 pm

    terima kasih ustaz…. rasa bersyukur sangat dengan carrymark ni…terima kasih juga atas segala ilmu yang dicurahkan kepada kami sepanjang semester ini.. 🙂

      Naem responded:
      08/09/2012 at 11:46 pm

      Sama2 Poo, x sempat nk bual lama dgn Poo hari tu. Dan selamat maju jaya.

        Poo said:
        10/09/2012 at 8:37 am

        terima kasih ustaz 🙂

        Naem responded:
        10/09/2012 at 11:02 am

        Sama2 Poo.

    Hasriyna Isa said:
    08/09/2012 at 1:37 pm

    Sukran ustaz…

      Naem responded:
      08/09/2012 at 11:46 pm

      Sama2 Hasriyna.

    HISYAMMUDDIN HARUN said:
    09/09/2012 at 7:21 pm

    sayo raso dah satu kemestian pulak bukak blog ustaz ni setiap hari….tak tahu kenapo?…ado yg istemewo ko yg kami tak tahu?…heeee barangkali keikhlasan berblog agak ehhh..tapi kalau setiap hari ado penulisan baru ok gak…walaupun pendek..janji ado cerito…agak2 paham tak bahaso nogori semilan ni mustaz…?

      Naem responded:
      10/09/2012 at 11:05 am

      Jazakallah Hisyamuddin..

      TMD said:
      11/09/2012 at 3:30 pm

      Same la kite…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s